RSS

Tutup

Am thinking of closing this blog temporarily due to few reasons :

1st reason.. budak ini makin besar adalah makin cerewet tahap hilang akal mama dia.. Sangat penat oke mau melayan peel sume mende x kena. Ada je dia nak protes, ada je dia nak komen.. sepatah mama cakap, 24 patah ko menjawab.. penat!

Picture 027

2nd reason.. budak ini yang makin hari makin clingy. Ingatkan makin besar oke la.. bila dh mobile ley jadi independent tapi TIDAK SAMA SEKALI. Kat mana mama ada, kt situ lah akan ku ikut bontot mama.. sambil merangkak sambil meraung uhuk..uhuk.. double penat!!

Picture 059

3rd reason..  baby bump yg sedang membesar bagai johan ni membuatkan hormon mama haywire x kira masa & tempat. Kalo dah melenting silap haribulan sume orang terjangkit kena marah. Malas jangan cerita la.. bila dh start x larat nk bawak badan bakal melepek la sehari suntuk. Nasib baik la ada cinta hati yg x jemu melayan peel bini dia ni hehe..

18weekspregnant

Last reason.. cinta hati bakal berpindah ke KL within few months uwaaaaaaaaaa!! Kami bakal jadi weekend couple.. owh.. sgt terseksa jiwa raga hanya memikirkan seksanya nak menjawab soalan sama Yaya setiap hari “Kenapa papa x balik lagi? Lamanya papa gi work..” Adik yang cranky & clingy mama kena layan sorang2.. dh xley nak pass2 kt papa time mama start hangin.. The thoughts of being apart from each other is killing me.. uhuk..uhuk.. Semoga ada hikmah di sebalik setiap ketentuan Allah ini.. semoga ada rezeki untuk kembali hidup bersama sekeluarga.. Amiiiiiiinnnnn..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

ApasH said...

x yah le tutup may..biar je..rasa nk update ko update le..

maybe ade hikmah di sebalik korg jadi weekend hubby/wifey. Aku just bleh bg support je la. Sbb x pernah rasa...

m@y said...

nanti2 la akan difikirkan..nk tutup ke tidak.kalo rajin teruskan ;p