RSS

Mari cuti-cuti

Cuti sekolah aritu amik peluang bercuti kat sini, since hubby ada meeting kat KL..

IMG0086A

Last week PIL ada urusan kt KT. Hubby pun bila nampak bini dia dah separuh meroyan stress x ketahuan punca, ajak la follow PIL gi KT & spend weekend kat sini plak..

Ri-Yaz-Heritage-Marina-Reso

Tempatnya memang adalah sgt aman damai oke..

IMG0109A

IMG0110A

..aktiviti kami 4 beranak hanyalah melayan anak2. Our precious quality time.. Jalan-jalan ukur kawasan, layan Yaya main kt playground & swimming. Tersangat lah bestnya sebab orang pun x ramai.. meh layan gambar dulu..

IMG0108A

“Yea.. jom main!!”

IMG0106A

Papa dengan adik pun join..

IMG0118A

Mama pun nak join gak..

IMG0119A

Adik seronok sangat

IMG0112A

Pastu aktiviti jalan2 ukur kawasan + cam whoring session huhuhu..

IMG0113A

Kakak Yaya haruslah orang yang paling hepi

IMG0123A

“MY PRECIOUS..”

InsyaAllah.. minggu ni pun kami anak beranak gi holiday lagi sempena birthday papa ;p Dekat2 je.. yang penting dapat spend time together.. blessed!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Fakhrur Razi said...

hohooh bestnyer dh bekeluarga sndri XD
anak2 sume comel2 belako

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam.....seronok tu gi cuti2 ngan family...hilang sikit tension....