RSS

Kali ke-3

pregnant-belly 

*ini bukan perut saya..ngee*

Sudah mencecah 18 minggu, kejap je pregnant kali ni dh masuk 2nd trimester. Alhamdulillah, alahan dh kurang tapi heartburn ngan fatigue sedikit kritikal. Lapar bley kata setiap masa tapi bila makan rasa x puas.. perut rasa sebu semacam. Senang cakap xde nikmat makan huhuhu.. Nak makan sikit tapi kerap? X sempat la weii dengan askar 2 orang ni.. kalo x amik peluang makan masa sepatutnya alamatnya sampai ke malam la xde peluang jamah makanan huhuhu.. ni baru anak 2, da masuk 3 nanti?

X macam 1st & 2nd pregnancy.. xde mood nak ceritakan hal preggy kali ni. Tengok laptop pun rasa nak muntah. Kalo dulu bley ngadap lappy sampai 3-4 jam tp sekarang maximum bley mengadap ada la dalam setengah jam. Lebih dari tu rasa berpinau je.. ok la..nanti sambung lagi. Nak update blog pun xde mood, cane nak bercerita kisah pregnant kali ke-3 ini? .. till then.. daaaaa..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

JelinaJoli said...

baby ni bakal jadi inesen dan nerd. laptop pon takmau layan tauu

m@y said...

yer..baby ni baby baik ;p