RSS

Aulia’s 1st skool trip

Entry yg dh lama peram dlm draft dr ujung bulan 6 hehehe.. 23 June lepas, Aulia join teacher ngan kawan2 gi skool trip. Separa rela je nk bagi kebenaran sedangkan Aulia dh tersangat excited! Seminggu sebelum trip tetiap hari balik skool bercerita. Kalo tetiba saya x bg permission mau dia buat drama swasta, berguling2 kt skool kang hakhak!! Dalam kepala memang risaukan macam2 especially safety, takut kang tetiba tertinggal sbb Aulia ni jenis ralit. Even masa tgk tv orang panggil pun dia x sedar ini plak masa lawatan tgk mende2 yg x pernah tgk takut dia ralit cikgu tinggal plak huhuhu.. Dah namanya pun emak kan, risau x kira masa sedangkan saya pun cikgu, selalu bawak budak g trip. X pernah lagi la tinggalkan budak sbb setiap 5 minit buat headcount. Lagipun ini je la masanya saya nak bagi Aulia berdikari. Kalo gi dengan family ni lain..

Meh layan gambar je la eh..

268326_1792725708452_1548943722_31367902_1877927_n

InsyaAllah x hilang anak saya :)

IMAG0819 

Dah besar..

IMAG0835

With goodie bag from Gardenia

IMAG0846

Lunch break at McD

IMAG0850

IMAG0859

IMAG0860

Muka x semenggah.. xmo bergambar

IMAG0874

IMAG0887

Kilang coklat Beryl’s

IMAG0892

Mengantuk.. x sempat cat nap

IMAG0893

Bebudak perak x pernah tgk lembu upclose muahahah!!

Aulia sampai balik taska dkt kol 5 gak.. jenuh menunggu. Hana hangin je sbb kena tinggal kt skool lama2. Teacher cakap Hana nangis nak ikut masa kakak gi hakhak! Mamanya lak 3-4 kali sms cikgu tanyakan psl Aulia.. over tau! Anak saya dh besar la.. dh gi skool trip tsk.. tsk.. kejap je masa kan? Haisyy..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: