RSS

Kenapa blog saya bersawang? ^_^

407332_2598857901253_1548943722_31797975_1169424029_n

Inilah penyebabnya! Hehehe.. rasanya kalo dlm FB mostly dh tau kot. InsyaAllah, kalo selamat semuanya hujung tahun ni bakal bertambah ahli baru Benjy’s Clan ;p Terkejut? Saya empunya badan ni lagi x ley terima kenyataan huhuhu.. sampai sentap2 dgn cinta hati. Marah2 macam la mengandungkan anak xde bapak, emosi betul huhuhu.. tapi cinta hati cakap “Alhamdulillah rezeki..” siap sujud syukur lagi.

Kenapa saya marah sgt? Sebab Khayla baru genap setahun. Saya memang dh 3 kali ceaser so the next pregnancy will be my LAST. That’s why saya plan kali ni saya nak gap lama sket sebab nak bagi peluang kt diri sendiri besarkan anak lama sket then bila de keinginan nak baby datang baru la nak pregnant balik. Itu yg saya plan la.. tapi plan Allah utk kami suami isteri above all :) Kenapa x amik precaution kalo dh tau x nak? I’m strictly on pills.. saya set alarm EVERYDAY on same time. Memang rezeki baby kali ni kun fa ya kun.. so bila fikir balik sape yg saya marah? Insaf..

Masa saya blogwalking nak cari more info psl 4th ceasarean & jarak kehamilan yg dekat, saya terjumpa satu blog kapel yg TTC. Baca sekerat pun saya dh sedih.. 2 miscarriage in 2 months sgt2 la meruntun jiwa kapel ni yg dh 10 tahun kawen. Kami x hidup mewah-kaya raya tapi Allah terlalu baik dgn kami suami isteri kurniakan harta yg x ternilai-ANAK.. ALHAMDULILLAH.

Pregnant kali ni memang saya totally flat. Banyak gak peel2 yg x pernah ada masa pregnantkan anak2 lain. Salah satunya saya loya bila mengadap laptop. Ini pun kira lama saya bley mengadap skrin utk buat entry ni. Ok.. dh rasa nak muntah. Lain kali saya sambung cite psl peel pregnant kali ni.. ^_^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

MammaSun said...

tahniah....makin meriah ur family nanti.... :)

m@y said...

TQVM..memang makin meriah la, skrg pun dh x terkawal hakhak!!