RSS

Yasmeen Hana dah 3 tahun!

Cerita 5 hari lepas ;p Anak kedua saya yang lahir 30/10/2009 dah cecah 3 tahun pun. Kejap je masa berlalu saya dok terjerit terpekik kat anak-anak yang melasak, bergaduh, menakal x tentu hala.. tau2 je dah makin membesar anak2 saya dalam sekelip mata. Cam tu la jugak saya yang dah nak masuk 3 series ujung tahun ni hehehe.. tapi ada 4 orang anak sebelum umur 30 kira champion gak la.. champion beranak hahahahaha!!

Xde celebrate pepe pun kat kampung sebab mama masih dalam pantang, papa pun xde kat sini. Nasib baik la masa last day kt skool aritu saya dah bekalkan kek ngan goody bag untuk derang celebrate dengan kawan2. Kira birthday celebration 3 in 1 la.. sebab tu masa tempah kek wish yang di tulis “HAPPY BIRTHDAY YASMEENS”.

IMAG1479_640x480

IMAG1493_640x480

IMAG1538_640x480

IMAG1508_640x480

Teacher siap amik gambar tunjuk bukti abis licin kek yang di bawak tu hahahaha.. udah ramai beno peminat Boboiboy. Bertuah la korang anak2 ada kawan2 nak meraikan birthday sama2 walopun belum tentu derang paham pepe.. ntah2 yang tau cuma dapat jajan ngan makan kek hakhak!!

IMAG1513_640x480

Dah 3 tahun umur Hana sekarang. Masih dalam tantrum-2 menginjak ke terrible-3 huhuhu.. Degilnya toksah cakap la.. kepala batu sume cukup. Kalo dah dia cakap hitam xyah la nak cakap putih.. papa la yang banyak ikutkan sangat. Kalo dengan mama kena memanjang huhuhu.. Tokmama cakap Hana is a mini-me version. Auucchh.. iye ke? Rasanya mama xde la degil memberontak tahap otromen cam Hana kan papa? ;p

IMAG1553_640x480

Apa pun.. mama ngan papa doakan yang terbaik untuk Hana. Semoga Hana jadi anak yang solehah, mendengar kata, membahagiakan hati mama ngan papa & insyaAllah berjaya dunia akhirat. Semoga Allah bagi keberkatan hidup dan kebahagiaan berpanjangan untuk semua anak2 mama ngan papa.

HAPPY 3rd BIRTHDAY YASMEEN HANA.

MAMA, PAPA & YOUR YASMEEN SISTERS LOVE U UNCONDITIONALLY.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 say what?:

D'aNie said...

happy besday hana..we love u toooo ;-)