RSS

Aidilfitri 2013

Yeaa.. tahun ni turn beraya kt Sp huhuhu. Suka sangat sebab lama dah x balik kampung since cinta keje JB. Kalo dulu pantang weekend je mesti lari balik kampung. Xkira la Sp ke Bp.. kadang tu bley rotate. How I miss those moment. Skolah dah cuti dari 5hb tapi cinta start cuti 7hb.. maka bertapa la saya dengan mek2 ni kat umah menunggu hari nak balik kampung. Tapi perasaan tu best sebab ternanti2 masa nak gerak balik. X caye tengok muka dalam pic nih.. happy abis ahahaha!

1012434_4934314606211_1009415634_n

Maka beraya la kami di Sp tercenta hehehe.. memang kami ikut sistem giliran sebab saya 2 beradik je so seboleh2nya x nak la mama dengan abah beraya berdua je. Tahun ni turn saya balik Sp, abang saya balik umah mertua. Cinta cuti 6 hari so plannya balik Sp 3 hari selebihnya balik beraya Bp. Raya kat Sp x la semeriah raya kat Bp sebab kat sana ramai tapi still hepi sangat sebab semua orang tersayang ada di sisi.

21649_4939297690785_1011626477_n

1098184_4939603978442_740555116_n

Pagi raya mek2 ni bangun awal cam besa. Early risers.. kol 6.30 pagi sume dah terbelalak mata! Tunggu papa ngan tok babah balik semayang raya sampai tido2 dah Khayla. Salam beraya pun lebih kurang.. xleh nak amik gambar proper sebab masing2 wat perangai. Sudahnya gambar raya apa yang ada je..

945782_4939510496105_516643269_n

1157668_4941493705684_312411812_n

Lepas siap2 semua gerak gi umah Tok Su beraya umah Mak Ngah.. lepak lebih kurang 2-3 jam pastu gi beraya umah Mak Teh sampai petang. Makan.. makan.. makan.. pastu semua dah lemau sebab banyak sangat makan. Maka habis la raya pertama kami.. Esoknya raya kedua cadangnya x nak ke mana2 sebab malam nanti nak gerak balik Bp. Nak bagi papa rest sebab nak drive jauh kan.

1011501_4940101750886_1783416675_n

X banyak sangat gambar raya kami kali ni. Baby Zulfa cranky sket sebab demam then naik chicken pox. The kakaks plak dengan peel masing2. Kejap OK, kejap KO. Nasib la anak ramai.. gini la. So far this is the best family pict.. I’m loving it! Selamat Hari Raya Aidilfitri yaww..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 say what?:

SiTi said...

selamat hari raya....
sempat jugak amik gambar ber6... ct ni langsung x sempat