RSS

Quick updates

Huarghhh.. dah sebulan lebih x update huhuhu.. Nak kata bizi, bizi la jugak. Kat skolah dah sah2 xleh nak update.. kang de plak claim makan gaji buta x jaga anak murid kheennnn?? Sampai umah dah sibuk dengan mek2 tu xkan la meks nak pass trus je kt laki meks then nganga ngadap blog. “Yang, U setelkan anak2 eh. I nak update blog tau..” PANGGG!! Ahahahahaah.. jauh tul imaginasi!

1377129871395

Dah lama sy x balik Sp jenguk mama & abah, tersangat la rindunya. Anak2 pun dah bising dah lama x jumpa tok mama ngan babah. Cakap kt phone x sama cam balik umah tempat membesar. Semoga nanti anak2 saya akan sentiasa ingat rindukan sy & cinta macam mana sy rindukan mama ngan abah sy sekarang. Amiiinn..

DSC_5149

Dah lama plan nak balik kampung tapi asyik x jadi je. Lom rezki nak balik kot. Last 2 weeks cinta gi Kursus Pengurusan Jenazah kt masjid. Then last week ada Malam Titian Kasih PPKI. This week plak ada sukaneka taska mek2 ni. Kalo x pergi kesian sgt sebab dah sebulan derang excited training. Sudahnya next week baru nak balik. Belek kalendar rupanya next week Raya Haji huhuhu.. semoga ada la rezki nak balik kampung minggu depan.

IMG_20130908_105538

22 September 2013, si tonet saya dah genap setahun! Happy belated Birthday my sweetypie honeybunch!! Mama, papa & your big sisters love u infinity.. Budak kecik ini macam kakak Yaya.. bila cecah je setahun trus tumbuh 4 batang gigi, tumbuh rambut then pandai jalan serentak huhuhu.. Go slow adik.. mama will miss your baby smell soon. My tonet adalah sgt cheeky & manja macam anak kucen.

IMG_20130914_084102

Tonet paling excited kalo nampak papa. Since papa is around most of the time, the kids seems more attached to him. Bila nampak je papa balik keje or masjid menjerit2 excited panggil “PAPA!!” sambil tersengih2. Khayla & Hana pun bangun tengah2 malam menjerit panggil papa mintak susu.. good then mama can have a good rest through out the nite hehehe.. way to go cinta!! Yaya pun nak buat homework tunggu papa huahuahua.. Mama in charge masa siang je, papa jaga anak shift malam hehehe.. TQ cinta.. I love being spoiled by you. I’ve been independent for so long. It’s time for me to be pampered Smile

IMG_20130914_085344

Tapinya bila papa ada ni semua dah jadi terlebih manja.. more to mengada la. Elok2 kat skool semua independent bila nampak je muka papa trus nak nangis la, nak merajuk la mintak perhatian. Memang craving for attention la. Pantang silap sikit nak nangis. Mama plak jenis pantang dengar melalak xde sebab kang ada la yang kena. Sibbaik papa ada nak melayan. Nasib baik la korang anak2..

1377130281468

Alhamdulillah.. with cinta around, our small family feels complete. I love having him around entertaining the kids. I love having him around to indulge me with every attention. Thank you cinta for all that you did for us. For letting go the luxury you had just to be with me & the kids. I love having you around. Full stop.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: