RSS

You are most welcome dear.. *smile*

Walaupun mama masih amik masa nak terima kenyataan.. walaupun mama kadang2 rasa macam x percaya.. ALHAMDULILLAH.. rezeki Allah datang dengan pelbagai cara. Mama & papa happy sgt.. you are most welcome in our life sayang.. ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

21 say what?:

SiTi said...

tahniah ye....

hari tu normal ke c-zer?

m@y said...

dedua czer..

SiTi said...

owwh ye ke...

ct just nak tau...xda apa2 efect ke? sbb setahu ct jarak seoloknya 2thun kan..sbb ct yg 1st czer gak

m@y said...

my gynae ckp "luka cser tu after 2 months supposed dh recover,kalo u nk beranak every year pun boleh..hehehe.."skrg ni mentally or physically larat or x nk preggy & jg baby lagi ;p

SiTi said...

owwh..ok..tq 4 da info ye...betul mental kena kuat..bukan senang nak jaga baby ni..yg sorang kecik lagi...dan yg sorg plak tengah lasak..

ApasH said...

wow..sudah up gambar scan. Auntie pon nk wish "welcome"..hehehe..

ade rezeki bleh geng ngan anak auntie nanti!!

Lin said...

woweeeee..again preggy mommy..tahniah may! even rasa cam tecik je lagi hanna...but alhamdulillah, rezeki namanya tu :D

jua said...

may, congrats. murah rezeki tu. selalunya gitu le kan, tiap kali mengandung...ada je rezeki Allah kasi.

be strong & take care. a bit challenging sikit le kan dgn nak jaga hana, dengan nak layan aulia. kalau yang ini ialah boy, jadi hero le dia nanti. habis kak aulia dia kena buli nanti =)

Sherry said...

congrats sis

Dils said...

waah.. congrats.

Marsha~ said...

rezeki tuhan bagi.. alhamdulillah..... congrats!!!!!~

nikki said...

aku sgt terkezut but sgt happy okeh..

aku rase, aku, ko n apash beranak dekat2 jer tarikh nyer next yr..

nway, selamat mabuk mengandung ;)

D'aNie said...

its a good news..betul ke ni..betul ke..mcm xcaya ja..betul ke???
kalo tu tahniah n alhamdulillah..klong gak xjadi2..sob..sob sob.. :(
betul ke ni????

m@y said...

siti,
mmg sgt mencabar nk jaga budak tgh melasak ngan baby yg baru pandai merayap + mabuk lagi hukhuk..

apash,
insyaAllah..ley geng same la anak2 kita ;p

lin,
sesungguhnya hana mmg kecik sgt lagi..br 9 bulan..lom puas manja..haisyy..cian hana..

jua,
lagi jd pontianak la aku dok terpekik terlolong kt umah..xyah tunggu boy,hana skrg pun dh pandai ketuk kakak dia dgn apa je yg dia pegang..kakak lak sket2 melalak huhuhu..

sherry&dils,
tq ;p

marsha,
alhamdulillah..

nikki,
yer..sama2 la kita mabuk..yampuii!!

kak long,
betul la ;p jgn risau la..insyaAllah ada rezki tu.ada plan Allah utk kak long..

=*NuRo0L* = said...

tahniah kak may...

Sue said...

tahniah! :)

god'sleastcreation said...

tahniah!! tahniah sgt2.. (err betul ke ayat ni?)

yana said...

walopon rasa cam tak percaya...TAHNIAH!!! murah rezeki... ;)

ashikin said...

congrats may...

Jiey^Mien said...

Congrats dear!

m@y said...

thanx for all the wishes..appreciated ;p