RSS

Air tangan mama

Cuti Nuzul Quran haruslah ajak cinta hati balik Sp semata2 nak puaskan tembolok orang mengidam nih hehehe.. sangat happy oke sbb semua yang nak makan dah ‘order’ awal2 so abah dh ready beli bahan & mama plak masak tunggu balik nak makan je. I love u so much la mama.. u rawk!! Menu tambahan selain makanan yang di idamkan last week..

images1

-ikan pekasam goreng-

udg

-udang goreng masam manis-

keli

-ikan keli sambal-

Pergh.. air tangan mama memang superb!! To Along, telan air liur la ko.. sape suruh x balik? Rugi woooooo.. makan bertambah oke. Haruslah kalo gini gaya pregnant kali ni mau naik sampai 80 kg!! To cinta hati, tq sbb melayan peel bini nak balik kampung semata2 sebab nak melantak huhuhu.. This weekend is the best.. sbb bleh makan segala apa yg nak dengan aman bahagia..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

Marsha~ said...

tak pernah makan ikan pekasam... ramai org kata best?? mana nak beli eh?

enjelinajolipit said...

lauk kat bazar x bes! lauk mak jugak bes!

m@y said...

marsha,
sedaaapppp gilerrr!!kalo sy blk kedah nanti bley la nk pesan..

enjelinajolipit,
air tangan ibu terbaekk!!