RSS

34 weeks

Alhamdulillah..masih bertahan ke saat ini. Start kelmarin masa nak gi dinner tetiba dh rasa sharp pain + contraction yang ON-OFF. Hari ni je start nak gi keje tadi sampai la masa nak balik dah rasa lagi selang 30 minit, 20 minit.. 15 minit then hilang pastu balik keje datang balik sakit, dengan batuknya yang terik abis perut memang agak hazab la. Rasanya kalo by malam nanti x hilang sakit harus la saya serah diri ke KJMC mintak dexa jab.. perghh, dengar nama jab tu je pun dh rasa tebal bontot sebabnya memang sakit huwaaaaaa!!

Anak2 saya memang peel derang serupa dari dalam perut lagi.. x sabar2 nak jenguk dunia. Ingat lagi masa pregnant kan Khayla tahun lepas..lebih kurang gini gak kisahnya. Adoii la anak2. Mau burn cuti 3 hari saya kalo kena masuk ward nih adoiyaii.. Doakan saya mampu bertahan sampai baby betul2 matang untuk keluar jenguk dunia ye.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: