RSS

7 years and counting

Alhamdulillah, semalam 01/12/2012 genap 7 tahun hari kami diijabkabulkan. Celebrate? Nothing special.. just holding hands all the way back from KL to SP sebab anak2 dah tido nyenyak x kaco daun hahahaha..

23944_3749268340795_1447092123_n

Sampai Sp siangnya bawak anak2 keluar late lunch then balik rumah spend quality time dengan diorang. Walopun membesar depan mata sendiri but it seems like they’ve grown up so fast! Kalo tengok diorang main, sembang, gelak sama2 rasa cam “Ya Allah, dah besar anak2 aku.” huhuhu..

Lepas maghrib tokmama ngan babah balik dr kenduri offer nak jagakan anak2. Bagi can kat saya ngan cinta gi dating sampai kol 12 tengah malam hahahahaah.. dah mcm Cinderella plak gayanya. Apapun thanx kat mama ngan abah sbb bagi peluang.

403042_3751396073987_125663817_n

Bila dah keluar berdua je kami mati akal x tau nak gi mana. Dah terbiasa hidup kalut dengan kecoh anak2 jadi mati kutu. Sudahnya cinta ajak gi SR lepak minum2 ngan makan kek. Celebration yg sgt simple tapi meaningfull.

302720_3751442475147_12440660_n

Happy 7th anniversary Cinta.. semoga Allah berkati jodoh dan kehidupan kita sekeluarga hingga akhir hayat. Thanx for accepting me for who I am, for being my husband. I LOVE U.. no words can describe *xoxo*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: