RSS

My 7 months young baby Zulfa

Alhamdulillah.. hari ni genap 7 bulan anak mama paling manja ni :) Mama x pernah cerita pasal milestone baby Zulfa kan? Blame it to micro blogging..everything was documented there hehehe.. At 7 months adik dah boleh..

  • Menyulur & merangkak serentak dengan laju..agak2 penat merangkak adik menyulur.
  • Dah pandai merayap sampai ke dapur & favourite spot dia bilik air sbb kat situ la selalunya the kakaks seronok terkukik2 gelak main air..
  • Mulut ringan..kalo time main sorg2 bebel2. Kalo mama jauh sgt sambil merangkak sambil mulut panggil “mmmmaaaaa..” sambil nanges. Manja la awak ni adik..mama sayang sgt!

388144_4439855445041_562688346_n

  • Sgt pandai interact dengan the kakaks..kalo nampak kakaks tgh gelak2 main laju je dia datang tersengih2 nak join sama walopun x reti apa lagi..
  • Masih jadi teether kakak Khayla masa dia geram..smlm kena gigit kat pipi berbekas gigi selok Zulfa melalak..haih la Khayla!
  • Considered as kuat minum susu berbanding the kakaks sbb at 7mths skali minum abis almost 5oz. The kakaks dulu nak abiskan 3oz pun bercinta!
  • Suka makan..kalo dalam mangkuk selagi x abis dia xnk berhenti suap. Kalo stop dia nangis ahahahaha..
  • Sangat murah senyuman..ubat penenag hati mama. Kuat mengamuk gak kalo time nenen dilambat2kan mama buat keje lain hehehe..

558666_4411376853094_814209193_n

Semoga anak2 mama membesar dengan baik. Jadi anak2 solehah yg boleh membahagiakan mama&papa. Biar apa saja dugaan yang mendatang.. mama sayangkan anak2 mama lebih dari segalanya.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: