RSS

Monday blues..

Hari ni agak ting tong.. nasib baik la ada Panitia Maths semua budak wat aktiviti kat dewan. Ngantuk wes!! Bape kali tersengguk2 sampaikan anak murid datang kt cikgu gerak.. “Teacher May.. done.. finish already” huahuahua.. Mau JPN datang wat seprais visit, confirm terbelalak bijik mata jatuh kutip balik ahahahahah!!

403097_4333036094624_333749178_n

Hari ni gi skolah dengan mata cam panda sbb malam tadi si tonet punya hal. Menjerit nak susu kol 3 pagi.. xpe la ok lagi, bleh plak lepas tu meneran berak.. hoiih 3 pagi koootttt!! Lepas cuci, salinkan pampers eh segar bugar plak mata dia! Dok wewewe atas katil, panjat sana sini.. mama nak bantai tido kang ada plak jatuh tergolek. Si tonet ni advance sangat la.. sekarang ni bukan setakat merayap, semua dia nak panjat berdiri. Ewaahh ko dik.. x sabar sgt nak besar eh? Sofa memang tetiap hari la dia bergantung nak berdiri, kotak mainan kakak.. dinding pun dia panjat weii!! Paling risau kakak kenit Khayla tengah berdiri pun dia selamba bergantung nak panjat. Kalo time mood kakak kenit tu okay xpe la dia tunggu je tapi kalo mood x baik memang dia tolak je baby sudahnya terlentang! Hoiiihh..

426495_4309961077763_1369925618_n

Dekat kol 4.30 pagi baru dia nak tido balik.. itu pun jenuh nak bertepuk berdodoi sakan. Masa papa ko ada xde plak ko nak wat peel gitu kan? Saje suka nak mendera mama kan? Makanya hari ni di isytiharkan hari yang paling mengantuk & x produktif.. ***yawwnnn***

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: