RSS

3 bulan 1 minggu 1 hari

28012010528

Usia Baby Hana hari ini.. Alhamdulillah, x banyak ragam & karenah. 2nd child syndrome kah atau mungkin sebab dh ada experience menjaga anak. Menjaga baby Hana x se'tensen' menjaga Aulia dulu. Asyik nk marah & menangis je sampaikan satu tahap me rasa me de baby blues huhuhu.. Rasanya sbb dh lalui semua phase perubahan umur Aulia so menjaga Hana lebih senang. Dah boleh expect apa yg dia nak.. setiap tangisan dia dh ley beza- lapar ke, ngantuk ke, x selesa ke..

Masa kakaknya admitted Hana pun x banyak ragam. Cuma malam mula tu dia nak berbuai , lepas2 tu ok je. Selagi perut x lapar, pampers x lencun & tido cukup Hana x wat perangai. Ada masanya nk berdukung baru la dia bunyi2 sket itupun nangis2 manja, xdelah meraung sampai nk keluar anak tekak. Alhamdulillah, me dapat anak2 yg mudah di jaga. Aulia & Hana anak2 mama yg baik.. mama sayang awak berdua!! xoxo.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

Marsha~ said...

betullah... anak kedua lebih pandai bwk dab tak byk ragam.. Ariq pun senang jaga compare Qila dulu.. dgn tanak isap botolnye, dgn meragam ms dlm pantangnye... haih.. mmg mencabar btol

m@y said...

Marsha,
anak no.2 nih lagi relax kan?xde la kelam kabut x tau nk buat apa.kita pun dh pandai nk budget bila dia nk susu.Alhamdulillah, Hana skrg dh ok minum EBM thru bottle.

d'anie said...

alaaaaa la la..tomeynye anak ibu nih!!!

dah pandai kenyit mata!!!