RSS

Benci tapi..

Saya BENCI bila..

  • keluar rumah, dia malas turun kete nk tutup pintu pagar, end up bila saya balik keje pintu pagar terpelahang!
  • dia x pernah check bateri hp dia de lagi berapa bar walopun tau esok dia akan outsation. Tau2 je dia msg "Kena off fon,batri kong".. banzai!!
  • muka dia sentap tp bila ditanya dia cakap "Xde pepe" hasilnya org lain makan nasik, saya plak makan hati dok memikir apa yg x kena sebenarnya?
  • saya selalu jadi org terakhir, xpun kedua akhir, kesimpulannya saya manjang dpt secondary information psl dia ataupun pepe plan dia. Jarang sgt saya dpt direct info dr dia.
  • saya tanya soalan berkajang2 dengan harapan the conversation will be longer tapi dia cuma jawab sepatah.
  • org lain bercakap telefon lama2, siap gurau2 suksik2 tapi saya "Erm.. hah? Ak'aa.. ok.. Bye." letak telefon.
  • kalo bawak kete macam orang gila dpt stereng.. sakit kepala oke! Tambah2 kalo long distance mcm balik kampung ke.. bila saya bebel dia wat x dengar je..

.. banyak mende yg saya benci TAPI..

30012010611

.. dia sayang anak2 saya & anak2 saya sayang sgt kt dia. Saya pun sayang dia.. maka atas sebab2 di atas terhapuslah setiap kebencian huhuhu.. Lembutkan hati seorang isteri? Menerima insan tersayang seadanya.. tapi list SAYA SUKA BILA.. melebihi dr apa yg ada di atas. 7 perkara yg saya benci, 70 perkara yg saya suka tentang dia ;p Inilah pahit manis hidup berumahtangga.. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: