RSS

Empat tahun la!

Alhamdulillah.. hari ini 22-12-2010, genap 4 tahun usia anak sulung saya. Selama membesarkan Aulia, selama itu lah mama belajar menjadi emak/ibu. Sampai saat ini, walopun dh ada adik Hana & bakal ada bb #3 mama masih terus belajar. Maafkan mama bila Aulia selalu kena jerit pekik dengan mama sebab lepuk adik, toing kepala adik, sekeh adik, saje2 jalan laju2 rempuh adik yg baru bertatih. Maafkan mama bila Aulia selalu kena cubit/rotan bila melawan mama sambil jegil2 mata, ketap bibir geram, jeling menyampah sgt2 kt mama, jerit TAK NAK sampai satu taman bleh dengar bila mama suruh mandi/baca Iqra’/tido. Maafkan mama bila mama selalu x puas hati dengan apa saja yg Aulia buat.. terjun tiruk dr atas sofa x bleh, flying kick adik x bleh, kudakan papa bila papa baru je sampai rumah lepas balik keje x bleh, lari bogel dalam rumah lepas gi toilet x bleh.. pendek kata SEMUA X BOLEH! Maafkan mama ye Aulia.. sebab sampai saat ini mama masih belajar menjadi seorang mama.. Masih belajar handle tantrum-angin-ribut-taufan-timur-laut-barat daya seorang anak yg baru masuk 4 tahun..

mamayaya

Walopun membesarkan Aulia di usia ini sgt menaikkan darah mama.. walopun ada saja akal Aulia untuk bagi mama mengamuk setiap hari, mama bersyukur sebab dengan lahirnya Aulia macam2 pengalaman baru yg mama & papa dpt sbg parents. Apapun yg jadi, semarah mana pun mama kt Aulia.. sampai bila2 pun Aulia tetap anak sulung mama & papa. Kasih sayang mama & papa x pernah kurang untuk Aulia. Doa mama dgn papa sentiasa mengiringi Aulia.. kami doakan yg terbaik utk nyawa-penyambung kasih kami. Mama, papa, adik Hana & adik baby sayang sgt Aulia.. mmmuuuuaaaahhh!!

-HAPPY 4th BIRTHDAY YASMEEN AULIA-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: