RSS

Kakak yg baik

Yaya boleh di harap untuk jaga adik dia walopun dia lali2 ayam huhuhu.. kalo setakat nk tinggal gi mandi, semayang jap kira x risau la sgt. Lagi satu sbb dia kaki mengadu, kejap2 report “Mama.. adik panjat kerusi!” xpun “Mama.. adik baling yaya dgn remote!” So, kalo dok bertapa dalam toilet pun live report sentiasa berkumandang kt telinga mama ni. Kalo adik dia kaco dia sgt, dia dh tau kelemahan adik dia.. sumbat je makan! Contohnya cam dalam gambar ni..

IMAG0033

IMAG0028

Muahahaaaha.. senang cerita. Adik kalo dh dpt makan memang x bergerak dh. Selagi perut dia x kenyang selagi tu dia terpacak depan kakak dia suruh suap. Anak.. anak.. macam2 peel korang sementara nk besar ni. Tahun depan keluar lagi sorang ntah camne plak peelnya..

IMAG0035

“Talk about multitasking huh? I’m watching cartoon, eating chips & taking care of my baby sis at the same time.. not bad for a 4 years old huh?!”

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

ApasH said...

wahh..yaya kakak yg baik!!..moga2 Qaseh pon pandai jaga adik dia nanti..

Marsha~ said...

alahaaaaiii.. terharu tgk.. bilalah qila nak layan adik baik2 mcm ni?? :(

m@y said...

Apash,
semoga..awal2 mmg la dia lepuk adik dia tp lama2 nanti dia sayang ;p

marsha~,
Qila garang sket sbb beza umur dia ngan Ariq x jauh kot..rasanya Hana ngan bb#3 nanti pun dia lepuk je adik dia huhuhu..