RSS

Handmade Gift Box

Entry kali ni nak promote Gift Box hasil tangan mama saya. Yer.. mama saya adalah orang yg kreatif. Pandai menjahit, menggubah & apa saja bahan boleh jadi cantik bila dapat kt mama saya. Malangnya saya x mewarisi ke-kreatif-an mama saya itu = tangan kayu huhuhu..

Ini dia Gift Box dari hasil tangan mama saya..

gb1

Ini gambar sebelum di hias..

gb2

Sebenarnya mama saya buat utk isi masa lapang je.. time anak cucu xde kt umah. Boring xde apa nk buat, apa ada depan mata dikelebek jadi la gift box ni. Dah namanya orang berseni kan? Tengok ni.. banyak sgt yg mama saya dh buat tapi tersimpan dalam plastik je.

IMAG0295

Idea asal bukanlah dari mama saya sebab pernah nampak kt kenduri kawen mende alah ni. Bukanlah nak menciplak idea orang tapi since mama saya dh buat banyak2 pastu simpan kt bilik belakang baik la saya tolong promote kan utk mama saya hehehe..

IMAG0289

1 piece for rm1.80..

50 pieces and above bley less lagi

Pepepun kalo berminat nak order bley email saya directly mayrasolace@yahoo.com. Price bley nego tapi biarlah reasonable kan? Kesian kt mama saya dok kelebek mende ni sorang2 huhuhu.. Mama saya memang teliti orangnya so jangan risau, biar banyak mana pun order insyaAllah hasilnya x mengecewakan ;p Meh order meh.. bley wat door gift utk kenduri kawen, birthday anak or pepe majlis pun.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: