RSS

Anak saya dh besar..

Semalam Aulia bawak balik something.. balik skolah cepat2 bukak beg then bagi plastik. Bila tengok..tadaaaa.. “Hepi Maders Day Mama..seprais!!” Alalala.. tetiba rasa nk menitik air mata. Walopun saya dok marah2 kt dia tp excited dia nk bg hadiah Mother’s Day kt saya. Dah nama pun mak dia kan?

224283_1656786830065_1548943722_31237523_4953113_n

Cikgu dia memang rajin buat donut la, cupcake la.. kiranya ni hasil tangan Aulia tolong cikgu buat la. Saya x harapkn pepe pun utk mother’s day kali ni sbb saya x terpikir lgsg anak2 saya dh besar, dh paham hari2 istimewa ni. Paling special dia buat kolaj kt kad tu sendiri.. anak saya dh besar.. tahun depan dh nk tadika.. haissyyy..

229014_1656786950068_1548943722_31237524_3313199_n

Thank you Yaya.. mama appreciate these soooo much!! Mama happy sangat. Kejap je Yaya dh besar, dh pandai raikan mama.

227341_1656787070071_1548943722_31237525_1372646_n

Saya masih ada hutang entry Mother’s day treat dr cinta hati.. weekend getaway yg sgt seronok. Nanti2 ada mood mengarang saya post eh. Mother’s Day tahun ini saya mama anak 3.. sangat seronok & sgt special utk saya sbb diraikan oleh suami & anak2 ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: