RSS

Random things in May

  • Cuti sekolah 2 minggu dh start uolls!! Ada 3 weekends.. this weekend balik Johor, next weekend balik Kedah & last weekend tu baru la cadang nak bawak anak2 gi jenjalan. Weekdays hanya duduk menganga kt rumah hehehehe..
  • Mek Hana dh start selsema, hingus meleleh sepanjang masa.. rimas tul nengokkan. Bila dh start selsema mula lah nak berangkai dengan batuk + demam. Pastu nanti mula la berjangkit kt Kakak Yaya ngan baby Khayla huhuhu.. tapi nasib baik sekarang ni Hana dh senang makan ubat, lagi senang dr kakak! Kalo dulu nak bagi ubat.. bercinta! Asal bg je muntah keluar segala isi perut alahaiii..
  • Khayla sudah pandai mengamuk ala-ala manja.. sgt comel bila dia jerit2 marah sbb mama lap hidung dia berhingus hakhak!!
  • Teringin sgt nak gi bercuti masa weekdays sbb malas bersesak masa weekend, tapi nak suh cinta hati amik cuti susah la plak..
  • Mood blogging masih ke laut. Banyak yg nak cerita tapi MALAS nak mengarang.. sudahnya buat short notes gini je.
  • Production susu dh de tanda2 nak merudum.. nak buat PP asyik bertangguh xtau la apa yg disibukkan sgt kt umah. Ni belum start puasa. Murah la rezki Khayla utk terus minum susu mama selama yg boleh.
  • Cite psl puasa, ada 6 hari kena ganti. Bila nak start ganti ni weii?? Ingat nak ganti skali puasa sunat Isnin ngan Khamis tapinya tetiap Khamis de terapi renang.. haruslah penat berkubang.
  • Patutnya hari ni nak shopping diapers ngan susu anak2 tapi melekat la plak tgk CSI ni haihh..
  • Anak2 sume kena anta kt skool hari ni sebabnya kalo kt rumah Yaya xmo makan langsung. Puas di marah, paling byk pun makan la 2-3 suap.. kalo kt skool dgn kawan2 habis semangkuk la jugak. Bila Yaya kena anta, otomatik la adik2nya pun kena skali sbb kalo x jgn harap la dia nk gi.
  • Cukup la dulu.. nanti share lagi. Tgh browsing tempat2 menarik nak bawak anak2 bercuti.. konon.. sedangkan maknya yg excited lebih!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha said...

qila pun cuti sekolah tp tatau nak bwk kemana.. huhu

m@y said...

Rasa cam x complete kalo cuti2 panjang x bawak anak2 gi memana sbb hari keje derang ngadap rutin yg sama je..