RSS

My baby gi skool

Hari ni 1st day anta Khayla gi skool dgn kakak2 dia. Saya yg sedey.. rasa cam nk nangis je bila balik rumah rasa kosong. Xde dengar suara dia merengek, mulut dia riuh ajak bersembang uhuk..uhuk.. saya rindu baby saya uwaaaaa!! Rasa cam nk gi amik bawak balik je huhuhu.. tapi memang dh kena start anta sbb next week saya start keje. Kalo teringat baby masa tu lagi la x jadi keje. Biar Khayla biasakan diri dgn nanny2 kt sana. Alahaii.. saya rindu sgt bau baby. Apa la baby Khayla tgh buat skrg? Ok x dia minum EBM yg saya bekalkan? Menangis x dia dok dgn org yg dia x kenal? Phone ni sentiasa je ada sebelah saya, takut nanti nursery call kalo de pepe. Ala rindunya kt anak2 mama!!

224673_1636738768876_1548943722_31212527_5266468_n

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

Marsha~ said...

sy rindu 2 org je.... may rindu 3 org.. lagik byk rindu tu.. heheheh

MammaSun said...

dah anak ke 3 pun rindu dan risaukan benda yg sama gak kan...hehe...memang lah kalau dah nama pun seorang ibu kan.... :)

m@y said...

Marsha,
Lagi berganda-ganda rindunya hehehe..

Mamma Sun,
X kira la anak ke berapa pun.. kalo dh namanya anak darah daging sendiri..tetap teringat2..