RSS

Aqiqah Khayla

Alhamdulillah dh selamat, semuanya berjalan lancar. Kenduri arwah, aqiqah & doa selamat utk Khayla. Kebetulan 30/4 tu Hana genap setahun setengah, kira celebrate skali la ye dik. Kenduri lepas Isya’, atuk jemput orang masjid ngan sedara mara je. Gambar amik x banyak sbb sibuk melayan tetamu lgpun dh kol 9 lebih budak2 dh start cranky letih siangnya main dgn cousins x hengat dunia.

216026_1636734968781_1548943722_31212521_709723_n

217277_1636735728800_1548943722_31212522_1331087_n

222809_1636737568846_1548943722_31212525_7790472_n

Terima kasih banyak sgt kt mak ngan abah yg susah payah buat majlis meraikan si kecik ni. Aqiqah dh setel tinggal nk sunatkan je lom lg. Itupun sbb aritu masa gi klinik kt Sp ni doc tu ckp baby kecik sgt lagi, sedangkan masa kt Kuantan dulu boley je doc Siti sunatkan lepas lahir. Haisyy.. nak kena cari klinik lain yg bley sunatkan baby girl. Any suggestion klinik area PJ?

222833_1639592760224_1548943722_31216485_729111_n

Sekarang ni ada kt Sp, kejap je.. esok dh nk balik. Sempat la tokmama ngan babah merasa kambing kenduri Khayla. Sekejap je masa berlalu. Next week dh start keje.. uwaaaaaa!! Khayla pun dh nk boleh meniarap. Cepat sgt rasa huhuhu.. Khayla jgn besar cepat2 sgt nanti mama rindu bau baby, ganti ngan bau masam cam kakak Hana hehehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: