RSS

7 bulan

Alhamdulillah.. hari ni genap 7 bulan usia Khayla & sampai hari ini baby Khayla masih menikmati susu mama. Khayla dh boleh duduk sendiri tapi masih belum boleh bergerak merangkak ke depan. Masih tergoyang2 statik macam labah2 atas air. Kalo ada benda yg menarik dia boleh bergerak ke depan dgn cara bergolek xpun mengesot pelan2. Rasanya Khayla ni skip phase menyulur kot.

299527_1882365749397_1548943722_31466340_4546658_n

Lepas balik raya aritu Khayla makin banyak akal.. dh x mau di letak lama2. Pastu asyik nak ada orang depan mata dia 24-7. Malam2 plak boleh dia terjaga melalak2, di sua nenen xnak, di tepuk2 x nak, sudahnya bila di kendong baru dia diam.. pandai ko mengajar mama eh baby! Yang bikin hangin time dia melalak tu kol 2-3 pagi adoyaii.. esoknya kt sekolah mau tersengguk2 mama cam belatuk huhuhu.. Pagi2 pun gitu.. bila dia terasa je mama bangun xde kt sebelah mula la dia meraung cam kena dera. Mama masuk bilik air dia lagi menjerit sbb mama xde depan mata. Merebeh2 air mata mintak di dukung. Kalo time Yaya buat perangai pagi2, ditambah ngan Hana mengamuk2 pastu Khayla pun join the crowd melalak2.. sudahnya pagi2 hari lagi mama dh tension. Abis spoil mood mama di pagi hari.

292738_1902397490178_1548943722_31483293_8815238_n 

Kat skool pun teacher cakap Khayla dh pandai mengamuk. Teacher cakap Khayla dh besar, dh pandai express feeling.. mama je yg rasa Khayla masih baby baru lepas pantang. Semoga baby mama terus membesar dgn sihat & hepi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: