RSS

Open House

Cam besa bila dh nak dekat hujung Syawal ni banyak la plak open house. So far ada la 2-3 open house yg kami attend. This week BIL buat open house gak, dh minggu ni xde pepe plan so gi je la. Sebelum ni x pernah pun amik gambar kt mana2 open house tp kt umah BIL tu jumpa ngan SIL ngan kawannya yg gila menembak. Pics semua courtesy dr SIL & member dia. Suka nak upload kt sini sbb cantik.. bley wat kenangan.

305839_281129675248622_100000547746394_1069060_2059665514_n

Hana jumpa ramai friend..

304277_281131171915139_100000547746394_1069087_964233063_n

Ini muncung kalo dia start nak merajuk yer..

294204_281130301915226_100000547746394_1069071_531511529_n

Bb Khayla dh mengantuk masa sampai sini..

307055_281129971915259_100000547746394_1069066_809111774_n

Hana lagi ngan Acik Esah (SIL)

318315_281130048581918_100000547746394_1069067_1160783258_n 

Banyak gambar Hana je sbb Hana ni pantang nampak camera konfem dia posing. Kalo Yaya banyak lak peel nak malu2 la konon..

Abis cite hari Sabtu, sambung lak hari Ahad.. cam besa la anak2 saya ni x kira la ko hari keje ke, hari cuti ke, kol 6.30 pagi konfem mata masing2 dh terbelalak pastu sibuk bising2 gerak abis orang lain bangun. Dah sah2 la saya x ley tido balik pas Subuh kan? Setel siap2kan derang cinta hati ajak gi breakfast kt KD. Ikut je la.. cadangnya nak bawak Aulia gi buat art sbb ada few session lagi tinggal. Rugi plak kalo burn gitu je. Lepas breakfast tu baru dlm kol 9, ajak cinta hati bawak mek2 ni gi playland kt GKD dulu.

Sempat gak shopping susu ngan diapers buat stok. Setel sume baru dlm kol 10. Art class start kol 11, malas la plak nk menunggu kt OU nanti so decide nak lepak kt sini je. Next2 week la plak kita gi wat art. Malas nak pusing jauh2 so lepak kt JCO Donut je..

297069_1940933773561_1548943722_31509220_966560129_n

294585_1940992055018_1548943722_31509301_1263772282_n 

Sangat santai bila bley lepak tanpa de rush nak gi mana2. Walopun huru-hara dgn Aulia pecahkan pinggan kt situ pastu Hana yg x reti dok diam asyik nk berjalan ke sana ke mari, Khayla yg asyik nk memanjat badan.. but still it’s a beautiful Sunday morning ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: