RSS

Hana demam campak..lagi

Haiihh.. kesian sama ini budak. Ni kali kedua dia demam campak. Masa umur 8 bulan kt Kuantan dulu dh kena sekali.. masa tu campak sekam kali ni campak bijik2 kecik. Kesian sgt Hana, mesti merenyam satu badan. Pastu start semalam dlm mulut pun dh keluar. Nak makan pun sakit agaknya.. minum susu pun nangis2. Alahaiii.. sedih sgt tgk kan Hana gitu.

IMAG0056

Nasib baik la tokmama ngan babah ada kt sini.. lega sikit hati mama sbb mama x reti langsung nk jaga. Derang dtg last week, dh nak balik semalam tapinya campak Hana keluar banyak sgt terus derang extend. Rezeki Hana la.. tokmama ngan babah memang particular sket bab2 jaga budak sakit ni hehehe.. Ringan sket la mama sbb ada orang lain Hana nak merap tapi dgn papa x bleh berenggang langsung la. Tokbabah ckp bagus la campak Hana dh keluar semua sbb yg risau tu kalo dok demam suhu tinggi2 tp x keluar2. Alhamdulillah.. dh mula mengecut tp still Hana cranky sket2 nak bunyi, sket2 nak melalak meraung.. sabar je la..

IMAG0049

Hana ni dh 2 kali kena demam campak.. yg saya risau lagi 2 orang ni x pernah kena. Rasanya kalo skali kena mau mengadanya lebih dr budak kecik huhuhu.. Jenuh la nak menjaga alahaii..

Semoga Hana cepat sembuh ye.. kesian debob mama ni..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: