RSS

Weekend at Senggarang

Dah seminggu blog bersawang hehehe.. Wordless Wednesday pun xde sedangkan banyak je aktiviti dalam seminggu ni. Last 2 weeks lepas celebrate anniversary kt Mines Resort balik umah PIL walopun sekejap sgt sebabnya sampai Sabtu tengahari pastu Ahad petang dh gerak balik umah PJ. Kesian atuk ngan nenek x sempat puas main2 ngan cucu. Walopun sekejap sgt tapi sempat gak gi tepi laut, mamanya lepas kempunan nak makan kerang goreng, anak2 plak main ngan the cousins kt tepi laut.

Photo0103

Photo0083 

Last week x gi mana.. just spend time dok kt umah je. Keluar OU jap sbb Yaya nak gi buat art. Saya pun 2-3 hari lepas asyik letih je manjang. Pregnant lagi? Owh.. tidak!! Tunggu Khayla tadika nanti yer.. ;p Last week gak si kenet Khayla cirit birit pastu bontot dia melecet.. asyik meragam je kejenya. Kesian dia.. kita yg besar ni pun kalo melecet sket dh pedih ini plak baby. Terus weekend tu xde mood nk ke mana2 sbb letih si Khayla malam pun xley tido asyik menangis je sbb every 15 minutes dia berak2, bila nak salin diaper dia menjerit x mau2.. trauma kot sbb pedih sgt. Bila baby x sihat ni mama pun join penat sekali..

Photo0189 

Photo0188

Alhamdulillah Khayla pun dh sihat sepenuhnya. Dah x cirit lagi, melecet pun dh makin baik. Syukur sangat2. So minggu ni kita balik kampung lagi.. seronok la Hana dapat melawat kambing tetiap pagi, Khayla pun meleleh air liur dapat tgk angsa depan mata. Yaya? Mengadap TV je kejenya.. pergi la mana ceruk dunia pun asalkan ada Disney Channel hidup! Mama plak best sbb dapat gi Pasar Lambak hahaahhaha!! Happy weekend y’all.. sebelum tu nah muka budak banyak akai yg dh makin sihat..

Photo0220

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: