RSS

Nak makan pe?

Bila dh pregnant ni taunya lapar je..walopun loya2 bagai tp perut x leh biar kosong kan? Hubs lak tetiap hari tanya “sayang nk makan pe?” muahahaa!! Sgt heaven!! Kalo me cakap “asyik lapar je manjang..sket2 makan” then hubby jawab “xpe..tu baby yg lapar,makanla..” sgt bahagia oke! Kalo x sebelum nih kalo makan banyak je hubs jeling pastu senyum2..nk kata haku gemok la tuh!! Jangan cari pasal yang..

Isnin malam tuh hubs sembang2 dengan jiran depan umah then dia cite de ikan bakar sedap kt Tanjung Lumpur. Tempat tu mmg famous dgn ikan bakar pun cumanya banyak sgt kedai x tau mana sedap..bila hubs tanya nk makan ikan bakar x, angguk laju je hehehe!!! So inilah Ikan Bakar Petai ngan sup ayam yg kami order..combination yg sgt x kena. Sebenarnya sup tu utk si kenit yg sgt la wat perangai..

IMG0819A

Ikan Bakar Petai

IMG0818A

Sup Ayam 4 Aulia

Sekarang nih order air kena sampai 3..sbb Aulia tiap kali g kedai makan akan jerit kuat2 masa org amik order “yaya nak teh aish!”. Sebelum2 ni mmg fav mama tp skrg air yg bersusu je wat rasa nk muntah..so utk mengelakkan dia wat drama swasta kt kedai orderkan je la. Lagipun kalo anak mintak makan minum xkan nk halang..

IMG0820A

Milo 0 utk papa, teh O ais utk mama & teh ais utk yaya..

Thanx papa sebab layankan apa saja yg mama nk makan..2 minggu ni je kan? Lepas nih papa kena balik laut..muuuaaaah!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: