RSS

**Hati berbunga riang**

Harini Aulia ikut tokmama&babah gi Alor Star, ziarah cousin me baru bersalin anak 2nd gak. So, me ngan Hana kena tinggal berdua huhuhu.. tgh layan internet tetiba de motor horn kt pagar. Jenguk kt tingkap then nampak orang tu pegang ni..

IMG1108A 

Ada apa dalam nih ek? Bila bukak parcel tengok2 de ini.. SENYUM..

IMG1109A

Bila bukak kotak ni plak de ini..

IMG1110A

Terima kasih encik suami ;p Hadiah awal utk anniversary @ birthday x dapat dikenalpasti. Owh, anda harus tahu bahawasanya suami saya bukanlah seorang yg romantik, apa lagi nk buat seprais untuk hari2 istimewa kami. Tapi saya redha & bersyukur ditemukan dgn dia hehehe.. Bulan 12 banyak sgt event special.. 1/12-4th anniversary kami, 22/12-3rd birthday Aulia & 28/12-27th birthday saya. Hujung tahun adalah sgt special..

Selain dr 28hb, I doubt that encik suami remember other dates coz dia cuma amik cuti utk tarikh tu. Nak cari mampos lupa? Haruslah bini merajuk x hengat besday kan? Bila me tanya 22hb x cuti ke? Barulah nk apply.. huhuhu.. rasanya anniversary kali ni pun x celebrate sbb encik suami have to attend courses from 1st-3rd December. Sangat sedey oke.. tapi since me pun dlm pantang lagik bukannya ley kuar umah x tentu pasal. Mau kena hamput dgn my mom nanti ekekeekek..

Xpe.. sudah 4 tahun kawen, saya sudah faham peel encik suami. Xde guna merajuk sbb nanti in the end saya yg kena pujuk diri sendiri. Lebih menyakitkan hati sendiri hehehe.. Tapi lepas pantang harus saya tuntut encik suami utk spend quality time bercuti dengan anak2 kt PanPac KL.. x kira, kena bawak gak! Boleh encik suami?

Pepepun.. khas utk encik suami, thanx for this early gift. Awak telah berjaya membuatkan hati isteri berbunga riang.. saya sayang awak! ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

ApasH said...

besh nyer....

m@y said...

mesti la besh.. ;p