RSS

Bee zzz

Saya adalah sgt bizi dengan pegi balik keje dari sebelum terbit matahari sampai terpacak atas kepala, jaga anak2 yang makin hari banyak akal, jadi suri rumahtangga separuh masa membasuh baju, mengemas rumah yang x sampai 5 minit bakal disepahkan balik oleh si kenit yaya, melayan suami yang setiap hari cuma 2-3 jam bertemu muka dan mende hape pun x tau huhuhu.. X sempat nak update blog. Tetiap hari hanya blog walking ke blog list yang updated. Sangat jeles dengan blogger yang sgt banyak idea buat scheduled entry.. banyak cerita anak2 dan tag dari kawan2 yang tertangguh tapi tersangat malas mau berfikir dan mengarang ayat.

Sabtu ini ganti sekolah untuk cuti raya.. sgt malas oke! Tapi..tokmama, tokbabah, abah, ibu & danial nak datang Kuantan tengok Yaya.. yeaaa… sangat hepi!! Till then..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

ApasH said...

tgk yaya je ke?? Hana?? cian hana..;p

m@y said...

tgk cucu2nya berdua la hehehe..

Drama Mama said...

wahhh sure sronok tok2 nak datang tengok cucu!!!

u dok kuantan eh? sure best kan selalu tak lepak teluk cempedak? ;-)