RSS

Booster

HELP!!! Production adalah sangat merudum sekarang.. adik Hana plak tengah growth spurt. Adoii la.. kalo besa2 kat taska adik minum 2oz x 5 botol je tapi start last week dia nak 2oz x 7 botol aiiyoooo.. Mama plak memang x leh nak wat stok langsung. Memang ngam2 pam hari ni untuk bekalan esok. Semalam sehari suntuk pam pun baru dapat 8oz. Hari ni plak kena balik kol 5 petang sebab ada kelas tambahan. Nasib baik la ada kawan satu sekolah tolong hantarkan lagi 4oz hasil perahan kt skolah. Mintak2 cukup la sampai mama balik nanti yer Hana. Mau tunggang terbalik mama balik petang nanti nak wat stok untuk Hana huhuhu.. another 14oz untuk esok. Adoii la haii.. xpe, mama percaya rezki untuk Hana sentiasa ada. Susu mama sentiasa ada macam air mata air, bukan macam tangki air yang akan habis.. kan Kak Fid? ;p

Masa break tunggu kelas tambahan tadi, me sempat singgah stokis HPA beli ni..

HPA

Kenapa beli ni? Sebab dekat bunting kedai tu ada tulis ni - "meningkatkan aliran susu".. orang yg tgh desperate nih plak dh tentu2 la main sambar je kan huhuhu... kalo ada iklan jilat batu bleh banyakkan susu pun konfem beli wakakkaka!! Dah macam2 me telan demi nak maintainkan production, antaranya..

fenugreek

Fenugreek capsules @ Halba

in-comix_dates_longan

In Comix Dates & Longan

Demi mu anak.. apa saja mama sanggup telan huhuhu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

Marsha~ said...

minum susu banyak2 lah... rajin2 pump walaupun dpt sket.. tp saye ade petua satu lagi.. setiap sentgh jam, gentel2 nipple.. sgt bagus utk stimulate agar susu keluar... cubalah

lin muhamad said...

fenugreek dengan incomix dates longan tu aku penah try..so far berkesan gakla kat aku..

m@y said...

marsha,
noted.thanks for the tip. ;)

lin,
aku sume telan xtau yg mana berkesan ke x muahahaha..