RSS

Cuti-cuti

Baru pulang dari bercuti.. x ke mana pun. Cuti sekolah 2 minggu. 1st week balik BP dari Jumaat sampai Selasa, sepatutnya sampai Rabu tapi suami asyik dpt call dr ofis.. kaco daun tul! Rabu transit di Kerteh then Khamis petang balik SP. Ingatkan bleh la lama sket, skali suami cakap Selasa ada meeting kt KL.. hangin je! Kat SP tetiap hari ada je kenduri. Haruslah tokmama & tokbabah angkut anak-menantu-cucu bawak kenal sedara mara. Aulia happy sangat kali ni sebab abg Danial ada.. asyik mengikut bontot abg Danial sampai rimas budak tu sbb Aulia asyik mengekor je hakhak!! Ke mana pergi pun Aulia nak ngan abg Danial je so otomatik la jadi anak abah ngan ibu.. adik Hana plak tokbabah rajin kelek. Waaaa.. mama ngan papa bley feeling2 pengantin baru jalan pegang2 tangan ;p sangat suweeettt perasaan itu!

nelyaya 

Owh.. Danial pun sgt suka dengan baby Hana sampaikan cakap “Ini adik saya la..” terus Aulia sentap muahahaha! Sekarang kalo dia notty sgt cakap je “Mama call ibu la suruh amik adik.. penat la nk jaga Yaya ni notty.” terus dia x nak notty hehehe.. tau pun sayang adik.

P1010064

Sampaikan masa nak gerak gi KL Isnin tu Aulia asyik buat perangai je. Tau nak pisah ngan abg Danial.. dah xde geng la nak main..

Sampai KL stay di sini..

lemeridien

Le%20Meridien_Room

Feeling2 honeymoon ntah-berapa-kali + anak 2 org huhuhu.. Sakit otak nengokkan Aulia melompat2 atas katil.. apa2 je la anak, asalkan bahagia. Sepatutnya suami meeting sehari je tapi paksa suami amik cuti demi melayan anak bini, bawak gi jalan2 muaahaaha! Terima kasih suami.. pejam celik kejap je dah nak abis cuti 2 minggu, nak menunggu cuti tu punya la lama huhuhu.. Malasnya nak back to daily routine uhuk..uhuk..uhuk…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Snowwhite Zone said...

jgn malas2... wake up!!! hehehhe

sila ke blog sy ye.. http://snowwhite664.blogspot.com/2010/06/email.html

m@y said...

huhuhu...