RSS

Weekend dh datang..

Alhamdulillah.. finally weekend yg ditunggu2 dh tiba *senyum*. Apa yg special sgt weekend ni? Xde apa2.. boley? Memang xde pepe yg special pun weekend ni tapinya x sabar menanti weekend sbb nak duduk golek2 kt rumah dgn cinta hati & anak2. Doing absolutely nothing.. Bila dah selalu sgt pantang weekend je keluar merayap, skali skala bila weekend dapat duduk rumah bangun lambat.. alahaii sorga! Nak balik kampung pun baru je balik.. kang puasa2 ni letih travel je lebih tambah2 dgn mek2 yg x reti dok diam tu.. Kalo bukan bulan puasa bley gak berenti kejap2 minum2 dulu sementara nak redakan peel bebudak ni. Sesungguhnya duduk bersantai kt rumah di hari weekend dengan family sendiri adalah mende paling terbaeekk!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: