RSS

Mengidam ikan bakar

Dah lama sebenarnya teringin nak makan ikan bakar tapi setakat ni yang bley terima dek tekak cuma Ana Ikan Bakar Petai kat Tanjung Lumpur, Kuantan. Dah satu keje plak nak gi merentas timur-barat semata2 nak makan. X terdaya la weii.. sebenarnya pernah nampak tempat ni masa on the way ke Bangi dulu tapi dah ingat2 lupa sampaikan cinta tanya nak gi makan kat sini x weekend nanti? Pucuk dicita ulam pegaga la..

403905_3243615939801_997959533_n

Mulanya cinta ajak gi makan hari Ahad tapi x larat la sebab esoknya keje.. so tukar plan gi makan hari Sabtu, relax la sket. Ajak SILs skali sebab derang pun dok area sana. Makan ramai2 meriah sket. Lagipun kalo setakat saya ngan cinta je gi makan banyak mana sangat la nak jamahnya.. nanti last2 tapau je lebih.

Photo1455

Restoran dia memang spacious.. ramai orang tapi xde la rasa crowded sangat. Complete surau, tandas ngan tempat mainan yang paling penting bersih. Bila dah ada tempat mainan haruslah mek2 ni x gi tempat lain. Nasib baik la acik2 rajin melayan..

Photo1454

Menu hari tu amik siakap bakar petai, lala masam manis, sup ayam ngan telur dadar untuk mek2 tu. Alhamdulillah.. abis licin sume. Cinta pun makan bertambah, maknanya memang kena la ngan tekak dia. Gambar sebelum kejadian makan x sempat amik sebab dah terliur nak makan hakhak! Gambar selepas kejadian je la eh hahahahahaah…

Photo1459

Kenyang perut suka hati Smile with tongue out

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: