RSS

Newly wed–BIL Zaki

Last week lepas sekolah shoot balik Bp. Sabtunya, adik no.4 cinta akad nikah kat JB. Kejap je masa, dah jadi laki orang BIL saya ni. Bulan 9 nanti SIL no.5 plak naik pelamin. Saya ngan cinta pun dah masuk tahun ke-7 kawen hehehe.. Saya suka gi majlis kawen orang2 terdekat yang saya kenal sebabnya bila balik tu trus ada mood pengantin baru ngan cinta hakhak!

Photo1223

Photo1232

X sempat nak tengok sangat si Zaki ni sepanjang majlis akad sebabnya si Khayla buat perangai xmo dok. Dah letih ngan perjalanan sama pastu kt umah pengantin perempuan tu plak panas.. lagi la dia mengamuk x hengat! Sudahnya saya biarkan je sedara mara belah derang melayan mek kenet yang mood x baik ni.. Pepepun Alhamdulillah, BIL Zaki dah selamat jadi suami Ramizah dengan sekali lafaz, Makin besar la tanggungjawab lepas ni eh..

Photo1233

Ahadnya wat majlis kat dewan. Masa tengah menunggu pangantin sampai, pihak perempuan request cinta bacakan doa selamat. So, inilah gambarnya.. bila cinta ada kt depan ni nampak sgt ‘good boy’ trus saya rasa cinta adalah sgt sexy.. auuww! Okeh, mood pengantin baru dah datang lagi Winking smile

Photo1234

Ini masa MIL naik pentas menepung tawar. Sume di jemput naik atas pentas. Saya x larat nak panjat tangga pastu dok monitor anak2 yang tengah melasak kat bawah pentas.

Photo1235

Gambar x clear sebab amik dari hp je. X sempat la nak kuar camera bagai. Guna apa yg ada je nak simpan buat kenangan. Buat BIL, Zaki semoga akan jadi suami terbaik untuk isteri tersayang. Bertanggungjawab, penyayang, memahami isteri sendiri lebih dari orang lain just the way cinta loves me.. auwww.. mood suda mari lagi hakhak!

InsyaAllah bulan 9 ni SIL plak bakal naik pelamin. Masa kenduri tu saya dah sarat sangat kot. Next week lepas kenduri tu saya dh schedule for ceaser rasanya. Selamat Pengantin Baru buat Zaki & Ramizah suami isteri. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: