RSS

Mencari masa

Jeles la tengok orang bleh buat banyak2 entry dalam 1 hari. Teringin sangat nak update blog kerap, sbb rasa cam terabai je blog ni. Orang lain 3-4 entry sehari, saya plak dapat buat 1 entry dalam 3-4 minggu dh besar tuah. Memang saya keje separuh hari tapi kebanyakan masa sy di penuhi dgn aktiviti utk anak2. Semua buat sendiri, gini la hidup working mom yg xde pembantu. Bizi dgn hal skolah & keje2 rumah sampaikan rasa x cukup tanah nak berpijak, x cukup udara nak bernafas uhuk..uhuk..

Banyak sgt cerita yg nk share.. lepas balik trip ke Lost World of Tambun haritu ada sambutan Hari Kanak2 peringkat sekolah, esoknya gi Perkhemahan Tahunan kt Hulu Langat. Hari ni plak ada LaDaP dr kol 7.30 pagi sampai 3.00 petang. Bisa badan gi jungle tracking masa camping hari tu pun x abis lagi, di tambah plak penat badan x abis2. Esok cuti sehari pastu next week plak start exam budak2 PPKI. Kalo cikgu2 aliran perdana bleh relax masa budak2 exam, cikgu pendidikan khas makin tambah stress masa exam hakhak! Bukan senang oke nak bg budak2 khas ni buat kertas exam. Kena pegang tangan derang pastu tambah dgn mcm2 peel derang adoyaii.. bikin panas hati! Silap2 cikgu yg buat kertas soalan, cikgu gak yg jawab soklan peksa huhuhu.. stress gue!! Till then.. nanti kita cerita ceriti lagi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: