RSS

5 bulan

age 

Happy 5 months si tembam mama.. Alhamdulillah, hingga ke hari ini Hana masih minum susu mama sepenuhnya. Mama xde target specific nak BF Hana untuk berapa lama sbb mama x nak in the end nanti mama saiko lebih bila x dapat tunaikan. Mama kenal sgt diri sendiri, takut kang tension nk capai target at last production drop sbb stress huhuhu.. Tapi mama selalu doa Hana dimurahkan rezeki untuk menikmati susu mama selama mana yang boleh. X kira la setahun setengah ke, 2 tahun ke, 2 tahun lebih ke.. yang penting mama x kan putus asa untuk usaha sedaya mungkin untuk tambahkan production susu. Demi untuk khasiat yang Hana akan nikmati dari susu mama. Lagipun susu mama free.. memang khas untuk si tembam mama ni.

hana

Happy 5 months Yasmeen Hana.. sayang mushy2 mama ni..muahh!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

nEa FleriDa said...

alala cumeynya ..

enjelinajolipit said...

lagi 10 tahun bole belajar cinta monyet dah. ok??

m@y said...

nEa FleriDa,
tq;p

enjelinajolipit,
10 years?too early for cinta monyet..pass.. ;p