RSS

Launching

mpl

Pergh.. cam bagus je guna word LAUNCHING tuh huhuhu!! Nampak banner di atas? Sila klik gambar untuk ke sana. Sebenarnya me baru buka sales blog untuk pre-loved item. Kenapa perlu buka kedai ini? Sebab encik suami sudah bising "Dalam stor tuh dh berlambak2 handbag. Selagi x clear handbag2 tu x bleh beli handbag baru." hukhuk.. kejam la awak ni suami. Nak wat collection handbag pun x bleh. Hapus sudah la angan2 si isteri untuk beli wardrobe yg bleh susun2 koleksi kasut & handbag wakakaak! Demi menghormati kehendak suami ada harapan bleh beli handbag baru dengan rela hatinya me membuka online shop ini. Sila2 lah jenguk yer..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha~ said...

invited readers je ek?

m@y said...

huhuhu..marsha,lupa nk update.dah allow.