RSS

Ganjaran

Isteri menyatakan hasrat mau shopping di butik Nike. Suami angkat kening sebelah dengan selambanya jawab 'OK', sedangkan selalunya kalo isteri mau shopping suami akan berikan beribu2 lemon dalil yang akan mematikan nafsu isteri untuk mengirai duit. Tahu kenapa suami jawab OK? Sebab suami tahu saiz di butik Nike adalah sgt tidak fit untuk isteri, lain la kalo nak dijadikan sarung nangka muahahahah.. keji oke!!

Isteri terkedu dengan jawapan 'OK' dari suami sebab isteri sudah bersedia dengan peluru torpedo untuk bertikam lidah seperti "Eleh.. kalo ny nk shopping x bley manjang. Kalo beli untuk anak habis beribu pun x pe.." Jawapan suami betul2 buatkan isteri kelu lidah huhuhu.. suami senyum, menang.. keji kuasa dua!

Suami senyum senget then bersuara.. "Kalo sayang bley dapat pinggang 26 macam dulu balik kan, B bagi 1k kt sayang spend untuk shopping semata2.." sengih then sambung lagi "Kalo 25, 2k.. kalo 24, 3k" KEJI LAGI!! Suami.. taktik awak adalah sgt keji oke. Tau la ukuran pinggang isteri ini sudah sepemeluk balak. Awak tahu isteri awak ini adalah mata duitan & pengirai duit berjaya. Xpe.. xpe..akan ku buktikan! Tunggu yer suami.. bila pinggang sudah turun incinya.. tunggu!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

farra8979 said...

wah, gitu ke???? chaiyok3x...

m@y said...

farra8979,
chaiyok!!tapi susahnya huhuhu..byk dugaan makan..