RSS

Panas!!

earthot

Series panas berkuap gila dalam rumah sekarang ni. Selalu balik keje sekerat hari je xde la rasa sangat, kesian anak2 me dok nursery tetiap ari panas gini.. tapi bagus gak sebab derang dah terbiasa bley relax je tido sampai 3-4 jam. Sket pun xde efek nak ok ke ek ke.. Mamanya je la yang menggelupur macam cacing hukhuk!! Bukan setakat kipas siling full blast dh x rasa mende + stand fan kiri kanan pun rasa haba panas je lebih. Adoii la.. bila la nak sejuk sikit ni.. hubby dh beli aircond dari ari Khamis minggu lepas tapi still org tu x call2 lagi nak datang pasang.. taik betul la! Panas oke.. panas!! Nasib baik anak2 relax je kalo x harus me call subcon tu maki berdozen.. huhuhu.. Mek kenit 2 beradik tu berlenggeng je dari pagi bawak ke malam. Kakaknya pakai sependa, adiknya plak pampers semata2 huhu.. sexy anak2 haku!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

enjelinajolipit said...

try cuci kipas tu. agaknya habuk melekat banyak tu. sebab tu speed 5 pon lembab je kipas tu. try cuci sambpai bersih, konfem mcm naik heli

m@y said...

enjelinajolipit,
huhuhu..xsempat la nk mencuci dgn mek kenit 2 org nih.weekend pun manjang bz..tgk la nanti de masa nk operasi cuci kipas hehehe..