RSS

Buli

Nampak x bengkak kat mata kakak ni?

IMG0198A

Dalam gambar x obvious sgt kot tapi kalo kt luar bley nampak mata kakak sepet.. Bila mama tanya sape buat, teka sape yg buat?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

untitled1

“Adik buat!”

Mek kenit ni memang suka belasah kakak dia oke! Apa yg kakak dia pegang sume best, apa yg kakak dia makan sume sedap.. kecik2 dh pandai berebut. Kalo dia dah pegang mende, kalo dia dh nak ketuk kakak dia x yah la nak bg benda lain! Aku kata yg tu..yg tu la aku nak! Hoh.. xley jadi ni. Sekarang ni mama bukan kena monitor kakak tp kena monitor adik supaya x BULI kakak. Xtau la 1st child syndrome ke, Yaya ni tersangat la lembik & merebeh. Sket2 nangis.. sket2 menjerit. Kalo adik rebut apa2 kt tgn dia bukan reti nak melawan atau lari gi tempat lain. Duduk gak kt situ menjerit2 mintak tolong.. Manja lebih sgt kot huhuhuhu..

Adik plak sangat la ganas, kalo dia nak.. dia merangkak, x cukup ngan tu panjat kakak sampai dia dapat apa yg dia nak kt kakak. Kadang tuh sampai tertonggeng2 kakak jatuh. Rasanya ini la sebab utama kenapa Yaya xmo adik ramai2.. dia takut agaknya keluar lg sorang ganas mcm Hana gak hakhak!! Adoyaii.. sakit jiwa mama macam ni. Ni belum keluar baby #3 lagi.. risau je Hana cepuk sesedap rasa je adik kecik dia nanti.. Adoii la anak.. macam2 peel korang..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: