RSS

Less a mother

Got this from youtube..

My dear Yasmeens.. mama mungkin x mengadap rasa sakit contraction or menunggu bukak berapa cm or meneran bagai tapi still mama berkorban nyawa nak keluarkan korang adik beradik. It does not make me less a mother just because I didn’t gave birth to all of you in normal ways..

Jangan sekali2 ada sape2 yg claim.. “Ala.. beranak operate bukan rasa pun sakit.” Yes.. mama x merasa sakit meneran tapi azab yg mama tanggung lepas habis je ubat bius more than you can imagine.

Demi satu nyawa.. mama sanggup berkorban apa saja asalkan anak2 mama selamat. Mama sayang korang adik beradik.. my yasmeens ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Adwa Kay Baby said...

salam nice clip nak pitam jap tgk clip tu. tak sangka lak dalam sungguh lapisan sbelum baby boleh di keluarkan.anyway tak kira lah bersalin secara normal ke operate ke ibu adalah seorang yg paling mulia dan org yg paling banyak bekorban demi anak anak dari mula melahirkan hinggalah membesarkan.
huhuhu tringat lak kat mak balik ni nak cayang la...

m@y said...

Adwa Kay Baby,
balik ni peluk cium mak ek ;p