RSS

Kenapa nak banyak?

Aulia tengah ralit tengok cartoon di pagi Ahad, tetiba out of nowhere dia tanya..

Aulia : Dalam perut mama ada baby ke?

Saya : Iye la.. kan hari tu yaya dh tengok masa kita jumpa doktor.. ada baby gerak2 dalam perut mama

Aulia : Buat apa banyak2?

Saya : Apa yang banyak?

Aulia : Baby la.. ni kan baby Hana dah ada. Satu cukup la. *sambil tangan tunjuk kt Hana*

Saya : Err.. papa la yg nak banyak2. Nanti yaya tanya papa kenapa papa nak baby banyak2 ek? ;p

rman272l

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

ApasH said...

hahaha..bijak..bijak...

m@y said...

yer..bijak yg menyesakkan dada mama nk menjawab!