RSS

Sambutan@Taska

Pertama kali tahun ni teringin nak buat sambutan besday anak2 tapi dengan bawak badan pun x larat apa lagi nak wat preparation, berkemas bagai so amik idea yang paling senang hehehe.. buat je sambutan besday kat taska. Susah kalo buat majlis ni, takut kang ada yang terkurang kat mana2, ada yg x dijemput terasa hati sedangkan niat nak buat kecil2an je.. Biar lah niat asal MERAIKAN ANAK2 di laksanakan..

Niatnya nak meraikan si adik tapi kang kalo kakak tengok dia xde pepe haruslah sentap kan? Huhuhu.. memandangkan mek 2 beradik ni lahir hujung tahun celebrate sekali harung je la.. Sambutan buat kat taska je, masa hari kerja. Mama & papa pun xde.. yang ada cuma kawan2 & nanny menyanyi-meraikan adik & kakak..

DSCN2686

DSCN2691

DSCN2692

DSCN2695

Balik taska Yaya sgt happy bercerita kt papanya.. kawan2 menyanyi, yaya tiup lilin, yaya potong kek bla..bla..bla.. Mama cuma sediakan kek, jajan & goody bag utk kawan2 kt taska bawak balik. Kesian Yaya x pernah ada experience gi birthday party. Dah la besday dia ujung tahun, masa cuti skolah.. sama la nasib mcm mamanya. Xde orang nak raikan hakhak! Xpe la anak.. mama buat yg termampu je nak bg Yaya happy.

Walopun sebenarnya sambutan bulan Oktober ni utk budak kecik ini..

31-10-09_2033

.. yang sudah membesar dgn sekelip mata menjadi se’cheeky’ ini..

Picture 060

Kakak Yaya belasah je la tumpang sekaki.. Happy belated 1st birthday Hana & happy advanced 4th birthday Yaya.. mama&papa love both of u sooooo much!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha~ said...

outih melepak eh si hana ni

m@y said...

ak aa..sume org ckp gitu.terkenan mende ntah huhuhu..