RSS

Kenapa?

Bila me beli handbag baru hubs akan tanya "Kenapa beli lagi? Kan dh de banyak dlm almari tu? De yg pakai x sampai 2-3 kali pun..kan bleh guna lagi?" Me pun xtau nk jawab pe sbb ikut logik, pe yg hubs ckp mmg betul..hehe..masalahnya, me ikutkan nafsu, me dh suka, beli je la kan? Xde explanation yg bleh puaskan hati hubs..me mengaku mmg me agak boros tp dh sukeeeee..nak wat cane? Ok la..since kali ni me dh beli utk stok 2-3 tahun, me akan pegang pada janji utk xnk spend kt mende2 alah ni lagi. Maybe lepas ni me akan spend lebih byk utk brg2 rumah..itupun lepas dpt tau kena posting mana. Kalo dpt Ulu Tembeling? Uhuk..uhuk..mati la me heret LV naik bot g skolah uwaaaaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: