RSS

Boringnyeeee..

Internet depan mata pun x menarik, xde pe yg nk di surfkan..astro berpuluh chanel pun bosan, xde cite pe yg nk ditengok-asyik ulangan je berpuluh2 kali..novel yg ada 3-4 buah pun x terbaca, pening kepala nk mengadap mende2 bercetak..dh la kt sekolah mengadap buku budak2.. Paling kesian tgk Aulia asyik goncang gril sambil wat muka seposen "mama..butak la mama..yaya nk tuar ni.." bila mama ckp "petang sikit la baru keluar..kn panas lagi" dia jawab "ayaaa..xpe ya..yaya nk tuar..boye yaaa.." adoii..nampak sgt si kenit ni pun dh boring teramat. Cian anak dara sorg ni..

Bukannya x bg dia keluar langsung tp kol 3 matahari tgh terpacak lagi..xkn la nk bg dia merayap bawah panas terik nun. Cadangnya nk bawak la dia g jalan2 kt Giant ke, East Coast Mall ke, Berjaya Megamall ke..tp kalo g tempat2 gtu haruslah duit pun keluar macam air huhuhu..me bukanlah jenis boleh window shopping. Xde maknanya..wat sakit hati je. Kang de je nk keluar duit beli itu ini yg x perlu pun..Maunya bila hubs balik laut kang mengamuk dia tgk statement CC muahahaah!!! Lagipun kalo jalan2 kt mall xde papa sgt la memenatkan. Dengan Aulia berlari ke sana ke mari..dia saje je xnk dengar ckp skrg ni. Pe yg dilarang itu la yg nk dibuatnya..

1230385347_572-bored-kid

Kalo la de activity center for kids kt Kuantan ni leh gak la nk bawak Aulia wat activity de pekdah..cian Aulia. Dh la me lembik kt umah, asyik letih je memanjang, rasa nk baring je..xmo gerak2. Pastu bila Aulia x dilayan mula la dia nk memunggah satu rumah pastu mula la mama nya nk mengamuk..

Rindunya kt hubs..kalo dia ada mula la nk berebut broadband la, remote astro la..bila hubs ada rasa masa tu cepat sgt berjalan, xsempat nk boring pun dok umah.. Papa..cepat lah balik..mama & Aulia rindu kt papa..uwaaaaaa!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: