RSS

Outdoor & indoor activities

Lepas check-in dalam kol 3 lek-lek dulu dalam bilik. Aulia pun tgh sedap bertapa atas katil..sakit badan agaknya lama sgt dok dlm car seat dari Johor sampai la Ipoh.. Lepas maghrib baru keluar cari makan. Aulia pun dh start mintak nasi..huhu..kebulur anak me nih rupanya. X gi jauh pun..gi KC je makan kt Secret Recipe. Cadangnya nk gak la shopping tp lepas makan tgk2 jam dh kol 9pm. X best la kan kalo shopping kalut2..xtenang nk wat pilihan huhuhu.. juz g children's department rembat barang2 keperluan Aulia pastu balik hotel..

dinner

Hari ni lepas subuh je dh x bley tido..terus siap2 sementara nk tunggu Aulia bangun. Dalam kol 8.30am gitu dh turun g breakfast. Aulia dh x sabar nk tengok fish sbb dia nampak dr tingkat atas. Jenuh la nk memujuknya.. lepas kenyang, baru la g tgk fish kt area Polo cafe tu.. bukan Aulia je, papa pun excited tgk ikan banyak2..khusyuk 2 beranak nih!

bfast

Lepas makan papa nk bawak anak daranya g taman dulu..sbb semalam dh janji dengan Aulia nk g garden. Tapi petang tu hujan lebat. So redah ke sana ke mari terjumpa la taman polo..g la lepaskan anak dara sorang nih main. Tapi masalahnya bila Aulia dh nampak banyak sgt mainan mula la dia x tentu arah. Kejap nk g sana, kejap nk g sini..last2 merengek sbb dia x tau nk g yg mana satu huhu.. paling best tgk Aulia ngan papa 'joging' sama2. Papa pun sama naik dengan anak..

tmn

Kejap je dok kt taman tu sbb Aulia dh start wat perangai..asyik nk merengek je. Sume mende x kena.. Xpe la, dh Aulia xmo dok kt taman lama2 meh kita g tempat favourite mama meh..muahahah!

Sampai je depan KC pintu pun belum bukak lagi..tp tunggu x sampai 5 minit dh bukak sbb dh kol 10 am pun masa tu. Ramai je yg menunggu..ingatkan kami je la antara org terawal tercongok kt depan tu hehehe.. Papa dengan Aulia bangga sbb dapat jadi antara 1st customer yg masuk KC lepas guard bukak pintu huhuhu..

kc

Dah namanya pun holiday haruslah ada aktiviti shopping kan? Me sgt suka la Jusco nih dr zaman kt U lagik..lgpun inilah antara tempat Utpian's paling banyak perabih duit. X kira masa, manjang ada je SALEnya..huhu..entah bilanya xde sale pun xtau la. Nama pun dh ada anak kan, yg banyak rembat baju anak je la. Sume rasa cute je..rasa nk beli je. Kt me ngan hubs cuma beli kasut je. Itupun sbb ada sale, kalo x jangan harap la bleh shopping muahahaha..

shpg

Kali ni hubs baik sgt temankan me shopping dari mula sampai habis. Xde la sket2 wat alasan anak dh penat ekekekeke.. thanx sayang, for this meaningful holiday. Love you to pieces.. mmmmuuuuaaaahhhh!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: