RSS

Jalan-jalan petang hari

Backdated entry..last Tuesday. Weekend yg cuti 3 hari Maulidur Rasul tu balik Bt. Pahat sbb dh lama sgt x balik. Dah rindu sgt Atok ngan Neneknya kt Aulia sampaikan selang 2-3 hari asyik call je nk bercakap dengan Aulia. Sekarang ni sama je baik Atok&Nenek xpun TokMama&Babah kalo call cakap dengan anak-anak nih 5 minit x sampai tp kalo dpt ckp dengan Aulia sampai dekat setengah jam x puas lagi huhu.. Balik pada cite asal.. tengokkan Aulia nih dh boring semacam je dok dalam umah pastu sket2 bunyi..sket2 merengek..boring la tu! Lepas Asar papa ajak g ronda-ronda cari taman nak bg Aulia merayap..so merayap la kami carik tempat rekreasi. Sekali jumpa area Kg. Sepat, tepi pantai yg ada playground..cantik sgt tempat tu. Dah puas Aulia main then nk distract dia ajak balik bawak la berjalan-jalan dulu.. Happy sangat anak dara papa ni dapat keluar rumah petang-petang..

Pic-0061

Pic-0062

Pic-0063

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: