RSS

Kekasihku..

Sape kekasih anda?
Suamiku tercinta la..
Kekasih awal dan akhir
Syamsyir
Kekasihku seru
X perlu diseru..
Kekasih gelap ku
Xde..cinta hati me ni cerah!
Kekasih separuh masa, separuh lagi cinta untuk dia
Xde masa..full time utk kekasih sorg nih je.
Macam mane dia melamar anda?
2nd date-hubs hadiahkan tomei white gold necklace pastu cakap "jom kita kawen.."
Apa perkara paling bodo penah dilakukan kat anda?
X jawab call everytime bertekak & suka senyap je as if me bleh paham sendiri pe yg dia x puas hati! Kita nih risau bagai nk gila..takut eksiden ke, stranded mana-mana ke..
Korang still couple ke?
Still kapel..anak sorg dh pun
Sila tempek gambar kekasih korang.

 IMG0173A

Senaraikan 10 perkara yang anda suka pasal si dia.

  1. Sangat penyabar melayan kerenah bininya yg baran..
  2. Kadang-kadang tersangat la romantik
  3. Suka wat seprais & unexpected thing utk me yg x pernah terpikir pun
  4. Boleh diharap melayan/jaga anak bila me xde..
  5. Selalu cari cara nk bg me happy
  6. Sgt dedicated dgn jobnya..x ngular x tentu pasal
  7. Senang bergaul dengan my family members..satu2nya menantu lelaki kesayangan nih!!
  8. Papa yg baik utk anak dara sorang tuh
  9. Tersangatttt la sexy..kt mata me la.
  10. X kan paksa me buat apa yg me x suka walopun dia suka..

Apa anda nak cakap bile dia nak buang anda dari life dia?
Cakap? Xde pepe dh nk cakap..dh patah hati hukhuk!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: