RSS

Patut la..

  • Badan me lembik, letih then rasa macam nk tercabut sendi satu persatu je..
  • IMG0780A

  • Budak ni asyik buat perangai pastu mogok x hengat dunia..pantang silap sikit je mengamuk!
  • Asyik nak melawat toilet je x kira masa..

  • Sakit kepala rasa cam nak ketuk dgn hammer je bg baik..
  • Rasa lemah longlai je badan asyik2 nk landing je manjang..

  • Garang macam ngan rimau je sampaikan anak murid pun takut nk tego..

  • Pantang silap sikit je nk marah..
  • Mood swing yg mmg menguji kesabaran hubster

    Ini penyebabnya..

  • Alhamdulillah..rezeki yg x ternilai Allah bg kt kami suami isteri..skrg ni masih awal lagi. So doakan lah semuanya selamat..

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    3 say what?:

    Jiey^Mien said...

    Mayyyy!!! Congratssss!!! Waaaaa.. I loike... Nak jugakkk.. Huhuhu.. Tak sabar nak tunggu thn dpn.. :P

    mayra_solace said...

    Alhamdulillah..rezeki yg x terduga.InsyaAllah me doakan Jiey pun cepat lekat eh..

    Jiey^Mien said...

    Ish jgn la dulu.. Doa tahun dpn ek.. :P